Кошик порожній
10 Январь 2020
Зірковим гостем літнього меню є кавун. Завдяки високому вмісту води, він рятує від спраги в літню спеку, при цьому не додаючи зайвих кілограмів. « Кавуни чудово виводять токсини з організму, а також поповнюють запаси води в тілі людини»,- наголошує Маріса Ліперт, лікар-дієтолог та засновниця «NYC’s Nourish Kitchen + Table». Цей сезонний фрукт багатий на поживні речовини та чудовий на смак. Для додаткової дози протеїну Ліперт радить додавати смажені креветки або морські гребінці.
4 порції
Інгредієнти:
Спосіб приготування: акуратно перемішайте всі інгредієнти, додайте бальзамічний оцет, лимонний сік і оливкову олію. Прикрасити листям базиліку.
Вам здається цей рецепт дуже простим? Тоді, окрім користі і надзвичайного смаку, це ще один його великий “плюс”!
Слідкуйте за нами в Instagram - @livinghealthua
Наша найновіша стаття
Натискаючи на цю кнопку, ви погоджуєтеся з умовами Користувальницької угоди
Напишіть свій Email і ми надішлемо вам листа для відновлення пароля