Кошик порожній
10 Январь 2020
Трав’яні чаї, зазвичай, п’ють не поспіхом, збираючись на роботу, а зручно вмостившись, маючи намір релакснути і приємно поспілкуватися. Ромашковий, м’ятний, чай Ройбуш чи з гібіскусу – природні трав’яні напої. Так само як чорний та зелений чай, трав’яні чаї заготовляють з листя рослин. М’ятні чайні пакетики, наприклад, наповнені сухим листям м’яти. Цей чай корисний для травної системи, його часто рекомендують людям з синдромом подразнення шлунку. Уникати м’ятного чаю бажано людям з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою (ГЕРХ) – в такому разі підвищується кислотність шлунку, що може викликати печію.
Вживання ромашкового чаю знижує рівень цукру в крові та допомагає контролювати діабет. «Червоний чай», або чай Ройбуш, – чудове джерело антиоксидантів, які запобігають виникненню онкологічних захворювань та наслідків радіотерапії . А от чай з гібіскусу чудово понижує тиск. Спосіб приготування трав’яних чаїв дуже простий: залити окропом та настоювати 4 – 6 хвилин.
Звісно, це далеко не всі види чаїв з трав. Адже, і листя суниці, малини, меліси, і квітки жасмину, волошки, липи та величезної кількості інших рослин здатні створити неповторний ароматний чай. До того ж, чай, заварений на травах, може вас оздоровити. Не ігноруйте трав’яні чаї! Ліпше, вживайте їх щодня задля користі і задоволення!
Слідкуйте за нами в Instagram - @livinghealthua
Наша найновіша стаття
Натискаючи на цю кнопку, ви погоджуєтеся з умовами Користувальницької угоди
Напишіть свій Email і ми надішлемо вам листа для відновлення пароля