Кошик порожній
10 Январь 2020
Більшість людей сьогодні віддає перевагу чорному чаю. Він чудово тонізує, поєднується з фруктовими добавками, має насичений колір і приємний аромат. Справжні чайні гурмани завжди надають значення країні, де виріс чай та розміру чайних листків. А тим часом, чорний та зелений чай виготовляють з однакової рослини. Різниця тільки в обробці. Зелений чай проходить менший рівень оксидизації, в той час як для виготовлення чорного чаю листя повністю оксидизують одразу після збору. Саме тому воно набуває темно-коричневого чи чорного кольору, завдяки цьому з’являється фруктовий та солодкуватий присмак.
Аналогічно до зеленого чаю, чорний чай також знижує рівень виникнення діабету, серцевих захворювань та попереджає рак яєчників, ротової порожнини та сечового міхура. Згідно з дослідженням проведеним в Сінгапурі, регулярне вживання чорного чаю може уберегти від хвороби Паркінсона.
Найпоширеніший спосіб приготування чорного чаю – настоювати в окропі 3 – 5 хв. Тільки уявіть: декілька хвилин – і неперевершений напій для спілкування, бадьорості та здоровя, ароматно запарує на вашому столі! Не відмовляйте собі в задоволенні!
Також читайте епізоди Епізод 1 та Епізод 2
Слідкуйте за нами в Instagram - @livinghealthua
Наша найновіша стаття
Натискаючи на цю кнопку, ви погоджуєтеся з умовами Користувальницької угоди
Напишіть свій Email і ми надішлемо вам листа для відновлення пароля