Кошик порожній
10 Январь 2020
Багато людей не в захваті від цього овоча. Проте, на щастя, брюссельська капуста, нарешті, набуває популярності, і тепер її можна зустріти в меню висококласних ресторанів та на сторінках бестселерів кухарських книг.
Брюссельська капуста багата на вітаміни (особливо вітамін С) і мінерали , відома своїми антиоксидантними властивостями і чудова помічниця у боротьбі з захворюваннями. Насправді, чашка брюссельської капусти містить стільки ж вітаміну С, скільки і один апельсин, що повністю задовольняє добову потребу в цьому вітаміні . Ще одна перевага брюссельської капусти – протиракова хімічна речовина, відома як глюкозинолат. Ферменти в наших клітинах використовують ці глюкозинолати для боротьби з вільними радикалами, які виснажують наш організм. Глюкозинолати, також, допомагають захистити слизову оболонку шлунка від небажаних шкідників, наприклад, бактерій, що спричиняють виразки.
Фотограф: Eddy Vantieghem
Брюсельська капуста – відмінне джерело вітаміну А, С, К, фолієвої кислоти і безлічі мінералів та деяких харчових волокон. Вона надовго дарує відчуття ситості та підтримує процес травлення.
Досить вередувати, дайте брюссельській капусті другий шанс. Пропонуємо порадувати свої смакові рецептори карамелізованою брюссельською капустою з фісташками та апельсиновою цедрою.
Фотограф: Prich
Смажена брюссельська капуста з фісташками (4 порції)
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 200 ° C. Розкладіть брюссельську капусту , фісташки, масло, апельсинову цедру і часник на великому пекарському аркуші. Випікайте до золотої і ніжної скоринки 20 – 25 хвилин. Збризніть лимонним соком.
Спробуйте і ви перекнаєтесь, що страви з брюссельської капусти можуть заслуговувати на похвалу від найвибагливішого гурмана.
Слідкуйте за нами в Instagram - @livinghealthua
Наша найновіша стаття
Натискаючи на цю кнопку, ви погоджуєтеся з умовами Користувальницької угоди
Напишіть свій Email і ми надішлемо вам листа для відновлення пароля